Campanya Tinença animals domèstics

Dijous, 15 de desembre de 2016 a les 18:20

Des del 19 de desembre s'ha aprovat aquesta ordenança d'obligat compliment.

El text recull aspectes com el cens de tot animal de companyia -gats, gossos i fures-, que s'haurà de realitzar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà del propi Ajuntament, el benestar animal, les conductes de les persones propietàries de gossos quan circulen per la via pública, la vetlla dels drets dels animals, entre d'altres.

Juntament amb l'entrada en vigor de l'ordenança les regidories de Sanitat i Governació han treballat en una campanya gràfica consistent en un cartell informatiu el qual s'ha distribuït per les botigues i establiments de la vila i pels llocs habituals de informació.

Alhora, s'ha editat un díptic de bones pràctiques on s'ha resumit i explicat els punts més importants sobre l'ordenança, s'ha fet un repartiment a totes les llars capelladines i es repartiran alguns exemplars per vàries establiments, bars i forns.

I per últim, s'instal·laran diverses senyals verticals informant de l'entrada en vigor d'aquesta ordenança a punts concrets de la població.

L'ajuntament treballa per condicionar l'espai destinar per a l'esbarjo dels gossos a la zona de la Font Cuitora. Tan aviat som sigui possible obrirem l'espai.

Un punt important a remarcar és la campanya informativa de conscienciació que el cos de la Policia Local de Capellades està efctuant des de fa vàries setmanes amb la qual pretenem donar a conèixer els articles d'aquest reglament, quines conductes estan tipificades en el règim sancionador i d'altres aspectes i/o dubtes que el text pugui generar al vilatà/ana. Els agents facilitaran un exemplar del díptic de Bones pràctiques que es lliurarà a cadascuna de les persones que s'informi.

Podeu trobar el material gràfic de la campanya penjat al web de l'ajuntament, així com el text definitiu de l'Ordenança reguladora sobre la tinença d'animals de companyia de Capellades.

Darrera actualització: 27.09.2017 | 13:19