Turisme sostenible

Capellades, Biosphere Destination

L’Ajuntament de Capellades té des de l'any 2019 l’acreditació al compromís per la sostenibilitat turística Biosphere Destination.

Aquesta Certificació Biosphere Destination (BD) acredita que Capellades compleix amb els criteris, indicadors i millors pràctiques establerts, fet que dóna la garantia que som una destinació turística preocupada pel medi ambient i la sostenibilitat.

El treball s’ha fet de manera coordinada amb el Consell Comarcal de l’Anoia, Anoia Turisme, dins la marca “Paisatges Barcelona” i el suport de la Diputació de Barcelona.

L’adhesió al compromís implica assumir els principis de gestió sostenible, desenvolupament econòmic i social, conservació i millora del patrimoni cultural, conservació ambiental, qualitat i seguretat i implicació del visitant.

La Diputació de Barcelona ha estat pionera en promoure, a través del seu programa “Compromís per a la Sostenibilitat”,  les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i el seu reconeixement a través d’un distintiu, pel desenvolupament del turisme sostenible des d’una perspectiva integral i el treball col·lectiu. Actualment, hi participen més de 300 empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona.

Darrera actualització: 30.09.2021 | 13:33
Darrera actualització: 30.09.2021 | 13:33