Campanya de tinença d’animals

Dimarts, 17 de gener de 2017 a les 12:20

El mes de desembre s’ha aprovat a Capellades una ordenança que regula la tinença d’animals. 

Les mesures s’han donat a conèixer a través d’una campanya que ha repartit díptics informatius per totes les llars de la vila i que es poden descarregar a la pàgina web capellades.cat

Dins aquesta nova regulació s’ha previst diferents actuacions. Una d’elles serà instal·lar senyals indicatius sobre alguns aspectes rellevants de l'ordenança. També, s’habilitarà un espai per a gossos, a la zona de la Font Cuitora, que ara mateix és a punt d’iniciar-se.

Ara com ara la Policia Local s’encarrega d’informar als usuaris sobre aquesta nova normativa, d’obligat compliment per a totes les persones propietàries d’animals.

Tal i com detalla el regidor de governació, Sergi Pérez, “la tinença d’animals i, sobretot el seu impacte en la via pública, és un dels temes que treballarem de manera intensa durant aquest exercici. En aquest sentit, volem habilitar un espai per tal que hi puguin estar de manera lliure, a la Font Cuitora, darrera el Parc de Bombers. Hem començat el registre d’animals, ja que ara és obligatori que tothom qui tinguin un animal domèstic li posi un xip i el registri al cens. Hi anirem treballant, informant a tothom”.

Darrera actualització: 17.01.2017 | 12:22