Aquest any celebrarem les Festes del Carrer confinades

Dijous, 28 de maig de 2020 a les 00:00

L’actual situació no permetrà que enguany puguem celebrar unes Festes del Carrer de la manera tradicional, com hem anat fent els capelladins les darreres dècades.

Però com que no volem quedar-nos sense, hem preparat unes propostes virtuals que anirem presentant i que necessitaran la col·laboració de tothom.

En primer lloc, des de la Comissió organitzadora i des de l’Ajuntament de Capellades demanem fotos antigues, que utilitzarem per ambientar Capellades del 12 al 18 de juny, les dates de les Festes del Carrer.  Poden ser amb els tortells, ballant... les que ens pugueu fer arribar a comunicacio@capellades.cat

La segona col·laboració que demanem requereix que graveu un vídeo. Aquí trobareu la típica música de les Festes del Carrer per tal que us ambienteu ballant. D’altra banda, també hi veureu un vídeo que ha gravat la comissió, que us pot servir d’inspiració per gravar el vostre. Només cal que poseu el mòbil en horitzontal, amb una resolució mínima de 1080. Després el podeu enviar per correu electrònic a FestesdelCarrer2020@gmail.com o penjar-lo directament a You Tube amb el hastag #Festesdelcarrer2020. En els dos casos cal especificar de quin barri sou i que el feu arribar abans del 8 de juny.

Esperem que us animeu a participar-hi i que siguem moltes les persones que entrem al sorteig d’una toia.

Properament seguirem avançant-vos més propostes d’aquestes Festes del Carrer 2020, confinades.

«Les Festes del Carrer són la més nostrada de les nostres tradicions i farem el que calgui per mantenir-la dins les possibilitats de la situació -recorda el regidor de Cultura, Àngel Soteras-. Els capelladins sempre les hem viscut intensament i ho hem de continuar fent. Ara toca viure-les d'una altra manera, però les viurem amb la mateixa intensitat».

Darrera actualització: 28.05.2020 | 18:06