Festes del Carrer confinades

Dijous, 4 de juny de 2020 a les 00:00

Aquest mes de juny celebrarem a Capellades les Festes del Carrer més diferents de la nostra història: les Festes del Carrer confinades.

Viurem una majoria d’actes virtuals, però també alguns al carrer com ara la paradeta de la Comissió organitzadora que animarà l’ambient i permetrà comprar-hi els tiquets per al tradicional tortell.

Parlant del tortell, us presentem una altra de les propostes virtuals d’aquestes Festes del Carrer confinades: el concurs de tortells. Aquí podràs veure un vídeo on l’Àngel Pérez de Ca l'Angelillo ens ensenya com fa ell el tortell, per tal que ens inspirem i fem a casa el nostre. Només cal que ens enviïs la foto a comunicacio@capellades.cat  -quedi com quedi el tortell!!-  i ja entraràs en el sorteig d’una garlanda.

Aquest, però, no és l’únic sorteig. També hem demanat la col·laboració de tots els capelladins i capelladines que s’animin a ballar el ball pla amb el mòbil en horitzontal, amb una resolució mínima de 1080. Després el podeu enviar per correu electrònic a FestesdelCarrer2020@gmail.com o penjar-lo directament a You Tube amb el hastag #Festesdelcarrer2020. En els dos casos cal especificar de quin barri sou i que el feu arribar abans del 8 de juny. A la pàgina web de l’Ajuntament trobareu un altre vídeo inspiratiu – en aquest cas protagonitzat per la Comissió de Festes del Carrer- i la música del tradicional Ball Pla.

Finalment també en aquesta celebració confinada hem demanat a tothom qui tingui fotos de la dècada dels 60 o 70, que ens les facin arribar per correu electrònic a comunicacio@capellades.cat

 

Darrera actualització: 09.06.2020 | 17:27