Actes de Nadal

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 00:00

Aquesta propera setmana començaran els actes de celebració de les festes nadalenques. Aquest any s’està treballant per fer el màxim possible d’activitats amb les condicions de seguretat més òptimes.

Concerts

El tret de sortida serà el Concert de Nadal, que arriba emmarcat dins la cinquena edició del Festival d’Orgue de Capellades. Jonatan Carbó tornarà a Capellades, en aquesta ocasió acompanyat del contratenor Oriol Rosés. Els diners que es recullin amb aquesta actuació del dia 20 de desembre a les 6 de la tarda a l’església de Santa Maria es destinaran a La Marató de TV3.

El dia de Sant Esteve el Teatre La Lliga acollirà a les 7 de la tarda un concert de “Valsos i polques” que farà l’Orquestra Terres de Marca. En aquesta ocasió els diners recollits amb les entrades també es destinaran a La Marató de TV3.

 

El Tió

El dia 24 de desembre la canalla podrà fer Cagar el Tió que presideix el Bosc de tions que estarà totes les festes instal·lat a la plaça Verdaguer. Novament Capellades Comerç ha organitzat aquest acte que començarà a les 12 del migdia.

Aquesta associació també repeteix el sorteig entre els usuaris que facin les seves compres aquestes dates a la vila. Serà el 16 de gener, a les 12 del migdia davant el Racó de Sant Jordi.

 

La Missa del Gall

També el dia 24, però a les 8 del vespre, es farà la tradicional “Missa del Gall” a l’església de Santa Maria de Capellades.

 

Cursa del Gall Dindi i Travessa de la Bassa, suspeses

Aquest any no es podrà fer la tradicional Cursa del Gall Dindi i la Travessa a la Bassa, ja que les actuacions condicions prohibeixen les curses esportives.

 

Setmana de la Infància i la Joventut

Del 28 al 31 de desembre hi haurà actes cada dia per a infants i joves.

(Veure programació)

Darrera actualització: 17.12.2020 | 10:37