Setmana de la Infància i la Joventut

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 00:00

Aquest any els infants i joves podran gaudir d'una setmana d'activitats amb aforament controlat per tal de complir amb les mesures establertes.

El dilluns 28 comença la Setmana de la Infància i la Joventut. Hi haurà dues activitats: a les 12, Taller de Rap per a joves amb Versembrant Escola Popular. Cal fer inscripcions al 679 96 46 84. A la tarda, a dos quarts de 7, projecció de la saga Star Wars, amb una pel·lícula sorpresa, al Teatre La Lliga. Al vestíbul hi haurà un diorama Lego sobre aquesta temàtica.

El dimarts 29 també hi ha dues activitats. Al matí a les 12, xerrada del Canal Malaia amb influencers per parlar precisament sobre “Jo també vull ser influencer!”. A la tarda se seguirà amb la saga Star Wars, amb “L’ascens d’Skywalker”.

El dimecres 30 també tindrà propostes per a dos públics. Pel matí a les 12 es farà un espectacle familiar organitzat des de Xarxa: “On vas, Moby Dick?”, del Centre de Titelles de Lleida. L’entrada general val 3 euros.

El mateix dia encara, els joves –de 12 a  18 anys- podran passar-ho bé amb un paint ball amb Els Maquis que es farà a la Font Cuitora al migdia.

El 31, és previst un acte per als més petits. A les 12, la companyia Alquímia Musical presentarà “La lluna, la terra i el sol, contes musicats si”. També cal treure l’entrada a 3 euros.

Totes les propostes necessiten reserva d’espai a entrapolis.com

Darrera actualització: 18.12.2020 | 09:04