Abric Romaní - NEAN - Parc Prehistòric de Capellades

 

El NEAN-Parc Prehistòric de Capellades és un equipament de l’Ajuntament de Capellades configurat a l’espai del municipi anomenat Cinglera del Capelló.

Es tracta d’una àrea amb un alt valor geològic i paisatgístic, així com també de gran vàlua arqueològica per la presència d’una vintena de jaciments arqueològics de diverses èpoques.

El Parc Prehistòric de Capellades neix amb els objectius de protegir aquests patrimonis natural i arqueològic, de posicionar Capellades com a punt de referència en la recerca arqueològica paleolítica i com a centre de divulgació del coneixement de la prehistòria del país, i de consolidar el municipi com a destí turisticocultural.

L’espai inclòs dins el Parc és format per tota l’extensió de la formació geològica travertínica de la Cinglera del Capelló, amb una superfície total de gairebé 50.000 m2 i un recorregut d’uns 1.100 m lineals. Constitueix la totalitat de la façana de la població sobre el riu Anoia, que discorre al peu de la formació.

Actualment es pot visitar el jaciment arqueològic de l'Abric Romaní i el recorregut per la Cinglera del Capelló. Cal fer reserva prèviahttps://neancapellades.cat/entrades-i-reserves/

HORARI DE VISITES*:

Consulteu la web neancapellades.cat

Per a informació truqueu al tel. 938012850 (Museu Molí Paperer de Capellades)
*Es pot combinar amb la visita al Museu Molí Paperer.

Ronda Capelló, s/n - 08786 Capellades - Barcelona
Telèfon: 93 801 28 50
Adreça electrònica: info@neancapellades.cat
Lloc web: www.neancapellades.cat/
Horari:  
Visites amb reserva prèvia.
Hivern (Del 15 de setembre a l’1 de juny)
Dissabte i diumenge de 11:00 a 14:00
Festius: 11:00 a 14:00
Tancat del 24 de desembre al 6 de gener
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.12.2023 | 10:34