Subvencions per a joves

Dimecres, 5 de maig de 2021 a les 00:00

Les entitats juvenils de Capellades interessades per la convocatòria de subvenció de l’Ajuntament podran presentar els seus projectes fins el 28 de maig.  

En aquesta convocatòria s’ha destinat un pressupost de 2.500€ i podran acollir-se totes aquelles entitats que durant el 2021 realitzin activitats destinades al jovent de Capellades.  

Les bases es poden consultar aquí i, per qualsevol informació, les entitats es poden posar en contacte a través del correu electrònic abenito@anoiajove.cat o a través del telèfon 679 964 684.  

Les sol·licituds hauran de presentar-se amb la documentació requerida al Registre d’Entrades de l’Ajuntament de Capellades, situat al C/Ramon Godó, 9, de dilluns a divendres de les 9h a les 15h.  

Com ha afirmat el regidor de joventut, Miquel Sabaté, "“en aquesta ocasió i en consonància amb accions que hem fet en altres àrees, hem considerat oportú afegir una bateria de punts en matèria d’igualtat de gènere en la valoració dels projectes que s’hi vulguin acollir. Amb tot creiem que se li dona un pes prou important, alhora que tampoc eclipsa altres aspectes a tenir en compte quan es valora un projecte juvenil” 

Darrera actualització: 31.05.2021 | 09:14