Campanya per evitar l’abandonament de voluminosos al carrer

Dijous, 22 de març de 2018 a les 00:00

Aquesta campanya té per objectiu sensibilitzar a les persones que no deixin voluminosos al carrer. Per això s'ha editat uns díptics i uns cartells que s'han repartit per totes les cases de la vila.

En aquests díptics es recorda que l’abandonament de voluminosos a la via pública està prohibit. S’entén per voluminosos a mobles, electrodomèstics, matalassos, pneumàtics, bateries, pintures, olis, runes, restes de poda i altres.

Tots aquests materials no es poden deixar a la via pública, ni al costat dels contenidors. S’han de portar a la Deixalleria Municipal, que està situada al Polígon Industrial La Barquera, al carrer dels Alabrents. Aquest és un servei que obre de dilluns a divendres, els matins de 10 a 13 hores i les tardes de 16 a 20. Els dissabtes obre també al matí de 9 a 2 i per a la tarda de 4 a 8 del vespre.

La Deixalleria és un servei gratuït que permet dur els residus domèstics i de la llar, però no els de les empreses i tallers, que han de contractar un gestor de residus privat.

Tal com destaca el regidor d’Urbanisme, Sergi Pérez, “els residus voluminosos esdevenen un problema de salubritat i dificulten el lliure accés del vianants, ja que molts acaben ocupant la mateixa vorera. Cal recordar que l’abandonament a la via pública d’aquests residus pot comportar sancions econòmiques per als infractors. Cal portar-los a la Deixalleria municipal ”.

Darrera actualització: 22.03.2018 | 10:18