Campanya "Estimo com vull" 2017

Divendres, 28 de juliol de 2017 a les 00:00

Aquest mes d’agost es torna a fer una nova edició de la Campanya “Estimo com vull i qui vull, si dic sí, triem on; si dic no, bona nit!” per al foment d'unes festes lliures d'actituds sexistes i no discriminatòries.

Aquesta és una iniciativa que es va impulsar fa dos anys i que va tenir molt ressò, tant dins Capellades com fora. En aquesta edició, seguint la mateixa línia es pretén reafirmar el caràcter inclusiu i respectuós de les festes i prevenir relacions abusives i discriminacions de gènere. Tal i com destaca la regidora d’Equitat, Adela Morera, “és una crida a la implicació col·lectiva per la ruptura de comportaments nocius normalitzats i el foment de relacions justes i equitatives. Així mateix, vol donar tot el suport i reconeixement a aquelles persones que puguin sentir-se vulnerades o assetjades”. 

L’any passat es va promocionar a través de cartell i amb unes polseres de diferents colors. Enguany s’ha preparat un nou disseny de cartell. La promoció es farà també amb adhesius i gots reciclables durant les festes, que reproduiran l’eslògan del “Estimo com Vull” . Les polseres es distribuiran amb el programa de la Festa Major i també a diversos espais com la Piscina Blava Municipal o les Barraques de la Festa Major.

Darrera actualització: 29.08.2017 | 12:00