Campanya aparcament àrees verdes 2016

Dilluns, 1 d'agost de 2016 a les 14:00

L'Ajuntament de Capellades informa que tornarà a posar en aplicació les àrees verdes d'aparcament per millorar la rotació dels estacionaments als carrers i places de la vila i també per evitar al màxim les infraccions en aquesta matèria.

La mesura pretén millorar l'estacionament  a les hores centrals i de més activitat comercial del dia, ésser obligatori que cap vehicle pugui estar-s'hi més d'una hora i mitja estacionat en aquestes àrees. Recordem, també, que l'horari d'aplicació en aquestes zones va de 09:00h a 14:00h, i de 17.00h. fins les 21.00h., de dilluns a dissabte.

Per tal que tothom sigui coneixedor d'aquesta nova aplicació d'estacionament, es durà a terme una campanya d'informació i sensibilització on s'informarà als veïns i veïnes de la mesura. Tanmateix, a l'Ajuntament de Capellades es podrà adquirir el disc d'estacionament de les àrees verdes al preu d'un euro. Serà obligatori que tot vehicle que estacioni en una àrea verda d'aparcament tingui el disc en un lloc ben visible de la part davantera del cotxe.

La campanya informativa començarà l'1 d'agost i acabarà el 16 d'agost.

I ja per últim, des de la regidoria de governació i des de l'equip de govern apel·lem al bon sentit de tots els vilatans i vilatanes per tal de millorar l'actual situació.

Darrera actualització: 08.11.2016 | 16:20