Vuitè comunicat

Dimecres, 18 de març de 2020 a les 00:00

COMUNICAT DEL PATRONAT I LA DIRECCIÓ DE LA FUNDACIÓ PRIVADA CONSORTS GUASCH

La situació d’epidèmia provocada pel Coronavirus COVID-19 ha arribat a la Fundació Privada Consorts Guasch on vàries persones s’han vist afectades.

En primer lloc, expressar el condol del Patronat i dels professionals de la Residència als familiars de les 6 persones que han perdut la vida.

Des de la Presidència del Patronat i la Direcció del centre, sempre en coordinació amb Salut Pública de Catalunya, s’ha habilitat la primera planta per confinar les persones afectades i continuar fent el control mèdic intensiu. El CAP Capellades fa un control continu i un seguiment de totes les afectacions de la Residència, junt amb la infermera del centre.

Els usuaris de centre de dia ja es van enviar a casa seva a l’inici de les mesures de prevenció del coronavirus i es van prohibir les visites de familiars de les persones internes.

Cada dia es comunica amb tots els familiars dels interns per informar-los del seu estat de salut.

Recordem que estem sota l’estat de confinament i que no es pot sortir al carrer excepte en els casos excepcionals. Cal recordar sobretot que aquesta és l’única manera d’evitar la propagació d’aquest virus.


PER SOLIDARITAT I RESPONSABILITAT AMB LES NOSTRES PERSONES GRANS, QUEDEM-NOS A CASA!!!

 

Capellades, 18 de març 2020

Darrera actualització: 18.03.2020 | 17:45