Voluntaris per al Saló de la Infància 2019

Dimarts, 17 de desembre de 2019 a les 00:00

Aquests dies s’està treballant per ultimar tots els detalls per al Saló de la Infància de Capellades que es farà del 27 al 31 de desembre.

El Saló està organitzat per l’Ajuntament i per Xarxa Capellades, que és qui coordinarà els voluntaris. Per tant, tots els joves – a partir de 16 anys- que vulguin col·laborar amb el Saló de la Infància de Capellades només cal que es posin en contacte amb Xarxa, l’Àrea de Joventut o l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Capellades.

El Saló obrirà portes el dia 27 a les 4 de la tarda, al Pavelló Poliesportiu- Sota la temàtica “Els viatges del Saló”, els assistents es trobaran amb un munt de propostes diferents, al llarg de les 5 sessions. S’obrirà per les tardes dels dies 27, 28, 29 i 30 –de 4 a 8- i el dia 31 –de 10 a 13:30-.

El Saló de la Infància comptarà amb la col·laboració de moltes entitats de la vila que hi actuaran o hi faran tallers diferents.

En aquest sentit el regidor de Joventut, Miquel Sabaté, destaca com “el Saló és una cita ineludible cada any per a tots els nens i nenes de Capellades, amb propostes esperades i un munt de sorpreses. Esperem poder comptar també amb la col·laboració de molts joves. Aquesta edició hem fet un salt qualitatiu que ben segur agradarà tant a la mainada com als pares”.

Darrera actualització: 17.12.2019 | 13:18