Vols col·laborar amb el 25N?

Dimarts, 12 de novembre de 2019 a les 00:00

La Taula de Dones i l'Ajuntament de Capellades estan organitzant els actes del 25N.

Aquest és el Dia internacional contra les violències masclistes i per això s'organitza un acte de sensibilització per denunciar el degoteig constant i imparables d’assassinats per violència masclista.

A Capellades l’activitat començarà primer amb una Marxa de Torxes que sortirà de la plaça Àngel Guimerà, passant pel carrer Major fins la plaça Catalunya.

Allà, a dos quarts de 9, començarà l’acte de denúncia i sensibilització de la jornada. L’objectiu, tal com destaca la regidora d’Habitatge i Equitat, Adela Morera, “és denunciar les 90 dones que han estat assassinades per violència masclista. En aquest trist llistat hi ha dones de totes les edats, de tots els punts geogràfics de l’estat espanyol i de diferents sectors de la societat. Per això volem visibilitzar que qualsevol dona pot ser víctima de violència masclista”.

Per dur a terme aquest acte de sensibilització cal la col·laboració de 90 dones, de qualsevol edat. Les interessades poden posar-se en contacte amb la Taula de Dones o enviar un correu a cape.comunicacio@capellades.cat

Darrera actualització: 12.11.2019 | 10:46