Visita tècnica a l'equipament juvenil

Dimecres, 23 de setembre de 2020 a les 00:00

Aquest dilluns l’antic restaurant Chup’s es va tornar a obrir per començar a dissenyar l’espai interior de l’equipament juvenil de Capellades. 

Durant aquest any la regidoria de joventut, juntament amb la Diputació de Barcelona, ha estat treballant en l’elaboració d’un estudi de programació que permetrà detectar a curt termini les reformes necessàries per habilitar l’espai.  

Aquest dilluns es va fer una reunió tècnica on van participar el regidor de joventut de l’Ajuntament de Capellades, Miquel Sabaté; l’Alícia Benito, tècnica de joventut; la Isabel Lumeras, tècnica d’urbanisme de l’Ajuntament de Capellades i finalment la Patricia Gaspa, arquitecta i tècnica gestora de projectes de la Diputació de Barcelona.  

Una vegada estigui feta la valoració de l’espai i la proposta corresponent, s’iniciaran les obres de reforma per tal d’anar encarant l’obertura del futur espai jove de Capellades. 

Cal recordar que aquesta és una demanda històrica del jovent de Capellades, i així s’ha vist també reflectit en el Pla Local de Joventut elaborat darrerament  amb la participació del jovent capelladí. Com afirma el regidor de joventut de Capellades, Miquel Sabaté: «que, malgrat el context en què vivim, aquest projecte segueixi endavant, és una gran notícia tant pel jovent de Capellades com per tota la vila en general. Esperem que tot continuï com està previst i puguem obrir aquest espai tan aviat com sigui possible»

Darrera actualització: 23.09.2020 | 13:31