Via lliure a nous projectes per a Capellades

Dimecres, 14 de juliol de 2021 a les 00:00

La darrera sessió plenària de l’Ajuntament, el dimecres 30 de juny, va aprovar una modificació de crèdit de 723.000 euros amb els vots a favor de tots els grups municipals, excepte Ciutadans, que hi va votar en contra.

El regidor d’Hisenda, Jaume Solé, va explicar que “aquesta modificació de crèdit permetrà dotar econòmicament algunes inversions i projectes que en el seu moment vam marcar com a prioritaris”.

La modificació de crèdit aprovada es destina especialment a instal·lacions educatives, esportives i culturals i a la millora de carrers i places.

Així, per exemple, podran tirar endavant actuacions com el projecte de reforma de l’antic Chup’s per convertir-lo en un espai per a joves, el canvi de cadires a les grades i la reparació de la caldera del poliesportiu, reposar amb linòleum el terra de la llar d’infants Vailets o la instal·lació d’un nou tendal a l’auditori de la Font Cuitora.

En l’apartat d’obres, a més d’actuacions com la reparació d’una vorera a la plaça d’Espanya o la pavimentació darrere la marquesina del Camp Municipal d’Esports, hi destaca particularment la partida que completarà la subvenció aconseguida de la Diputació de Barcelona per condicionar carrers i places del nucli antic com Oló, Sant Jaume, Magina Carme i Onze de Setembre ja que permetrà fer realitat definitivament aquesta remodelació.

L’Alcalde de Capellades, Salvador Vives, explica com “ara estem treballant en diversos projectes de més envergadura, però també tenim molt present qüestions com el manteniment –que durant molt de temps a Capellades no s’ha fet-. El 85% d’aquestes inversions es destinen a la millora de l’accessibilitat, la sostenibilitat i per al jovent Capelladí.  En aquesta línia hi ha el canvi de llums leds a diversos carrers, les millores de carrers i del Cementiri Municipal o l’ampliació del local de la nostra policia, la instal·lació per fer calistènia o l’adaptació que es farà a la màquina d’escombrar antiga per poder fer neteja a pressió en els nostres carrers”.

 

Darrera actualització: 14.07.2021 | 10:30