Un Sant Joan diferent a Capellades

Divendres, 19 de juny de 2020 a les 01:00

Aquest és un any excepcional i la celebració de la festa de Sant Joan també ho serà.

La normativa actual, no permet realitzar les activitats festives que cada any organitzen diverses entitats de la vila, però tindrem una jornada més simbòlica, on podrem rebre la Flama del Canigó.

L’activitat començarà a l’esplanada del Capelló. AEMdeKp ha convocat la sortida a les 6 per anar amb els vehicles cap a Igualada per recollir la Flama del Canigó. Al voltant de les 7 de la tarda s’espera el retorn però aquest any a la Plaça de Catalunya,  on es llegirà el manifest per part d’Eixam Roig i s’acollirà la flama en un peveter. Aquest mateix foc encendrà les bateries dels Dimonis de Capellades i posteriorment es repartirà entre els assistents que vulguin.

El públic estarà repartit per un espai prou gran com la plaça Catalunya on s’habilitarà cadires amb les pertinents distàncies i complint els requisits normatius.

Aquest any no està permès celebrar grans fogueres per evitar la concentració de persones. També es recorda l’obligatorietat de portar mascareta i es recomana no portar al damunt gel hidroalcohòlic si es tiren petards o es manipula foc. També es recorda que a les cases la concentració màxima de persones és de 20, amb la pertinent distància de seguretat.

Darrera actualització: 19.06.2020 | 13:08