Un estiu de Campus esportius

Dijous, 21 de juliol de 2022 a les 00:00

Aquest mes de juliol els nens i nenes de Capellades han participat als campus o entrenaments esportius que han fet el Capellades Hoquei Club i el Club de Futbol Capellades.

Des del Capellades Hoquei Club s’ha fet un campus de tecnificació per millorar la tècnica individual i la tàctica col·lectiva. De dilluns a divendres pel matí de 9 a 13:30, 40 nens i nenes des de prebenjamí fins a infantil han participat dels entrenaments -tant de jugadors com de porters- que han estat dirigits per Bruno di Benedetto.

El club valora molt positivament l’activitat, no només per la millora de la tècnica sinó pel bon ambient i l’esportivitat mostrada pels participants i entrenadors.

Per la seva banda el CF Capellades, una vegada acabada la temporada de competició federada, ha organitzat per segon any consecutiu els entrenaments d’estiu. Aquest any s’ha pogut tornar a la normalitat i s’han triplicat les inscripcions respecte l’any passat.

El club ofereix als nens i nenes nascuts entre 2006 i 2017 la possibilitat d’aprendre, millorar i perfeccionar aspectes tècnics individuals i col·lectius relacionats amb el futbol i l’esport en equip. Han sigut unes setmanes de molt treball, molta diversió tot i la onada de calor existent.

 

Darrera actualització: 21.07.2022 | 18:12

Imatges