Un desembre ple d’activitats a la Biblioteca El Safareig

Dimecres, 4 de desembre de 2019 a les 00:00

Aquests dies previs a Nadal, la Biblioteca El Safareig ofereix, com és habitual, un seguit de propostes per a totes les edats i públics.

La primera és ja aquest dimarts, 3 de desembre, a les 7 de la tarda, amb la xerrada d’Ona Cano sobre les malalties minoritàries.

L’endemà mateix, dimecres 4 de desembre, a les 6 de la tarda hi haurà una nova Hora del Conte, en aquest cas de la mà de la companyia Vivim del Cuentu, que explicarà “Contes de Nadal”. No cal reservar plaça, però sí que es demana als usuaris no entrar un cop hagi començat l’espectacle, per tal de no distreure els assistents.

A partir del dilluns 9 de desembre, i durant tota la setmana, es col·laborarà un any més amb La Marató de TV3, fent una venda solidària de llibres. Es podran comprar els volums que estiguin duplicats a 1, 2 o 3 euros, tal com s’ha fets altres anys.

La segona setmana de desembre també serà màgica gràcies a l’espectacle per a totes les edats del Mag Hausson, que presentarà “Joan Brossa i la màgia”. Aquesta és una proposta molt distreta que combina una part de xerrada amb una altra d’espectacle de màgia i tindrà lloc el dimarts 10.

El dilluns 16 i el dimarts 17 es farà el Club de Lectura Petits Lectors, per debatre i aprofundir al voltant del llibre “La nena huracà i el nen esponja”. Cal fer inscripció prèvia perquè aquestes són unes sessions de format reduït, amb pocs nens i nenes –de 5 a 8 anys- cada vegada, per tal d’afavorir el debat i la participació de tothom.

D’altra banda, hi haurà un Laboratori de Lectura de “Tastets temàtics”. Està pensat per a nens i nenes a partir de 4 anys i cal inscripció prèvia.

També aquest desembre hi ha nova sessió del Club de Lectura, el dijous 19 de desembre a les 7 de la tarda, amb el llibre de la Care Santos “Mitja vida”.

Així mateix, cal recordar que els divendres 13 i 20 de desembre, a les 6, hi haurà sessió de lectura de contes del Racó de les emocions.

Darrera actualització: 04.12.2019 | 12:08