Tres joves treballen a Capellades dins el Programa de Garantia Juvenil impulsat pel SOC

Dimecres, 20 d'octubre de 2021 a les 00:00

Aquest mes d’octubre han començat a treballar a l’Ajuntament de Capellades 3 joves, dins el programa del SOC, Garantia Juvenil, subvencionat pel Fons Social Europeu. Mercès a aquesta iniciativa, que no té cap cost per a l’Ajuntament, es pot oferir cada un d’ells, un contracte de sis mesos, a jornada complerta. Els requisits per accedir-hi són tenir entre 18 i 29 anys, i estar inscrit en el programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

A l’Ajuntament de Capellades s’ha sol·licitat 3 perfils professionals: dissenyadora gràfica, comptabilitat i educadora infantil. La Clàudia, el Jordi i la Sara treballen al Museu Molí Paperer, a l’àrea d’administració de l’Ajuntament i a la Llar d’Infants Vailets.

Entre les seves tasques professionals la Clàudia Pàmies realitza, entre d’altres, feines de disseny de fulletons, cartell i invitacions, senyalètica del Museu, muntatge d’exposicions o tasques de reforç en les visites i tallers del museu.

El Jordi Camps és graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració i en aquest 6 mesos durà a terme tasques en l’àmbit de l’administració pública com procediments de contractació, transcripció d’actes de ple o tasques administratives que consideri necessàries la Secretària.

La Sara Sureda desenvoluparà el seu treball a la llar d’infants Vailets reforçant l’aula de nadons, ajudant al menjador o preparant i elaborant materials docents, entre d’altres coses.

L’alcalde Capellades, Salvador Vives, valora en positiu aquesta oportunitat que permet als joves entrar al mercat laboral fent tasques específiques del seu àmbit formatiu. “Per a ells és una oportunitat d’aprendre sota el tutoratge d’un professional. Per això des de l’Ajuntament de Capellades cada any – des de fa moltes edicions- ens acollim a aquest programa del SOC”.

Darrera actualització: 20.10.2021 | 17:09