Tot a punt per rebre els Reis d'Orient

Dilluns, 27 de desembre de 2021 a les 00:10

El dissabte 1 de gener arribaran a Capellades els emissaris reials, a les 6 de la tarda a la plaça de Catalunya, ambientada per l'ocasió. Tot és a punt per tal que els nens i nens puguin fer arribar les cartes al Patge Kama-lú i la Patgessa Halima. L'entrada, a partir de les 17:30, es farà pel carre del Pilar, cantonada Pare Bernardí i la sortida pel carrer del Pilar, però per la part que toca amb el Rec. No cal fer reserva prèvia d'espai.

El dia 5 de gener els qui arribaran a Capellades seran els 3 Reis d'Orient, amb tot el seu seguici. La Cavalcada començarà a les 7 de la tarda i seguirà el recorregut habitual, entrant per la plaça d'Àngel Guimerà, seguint per carrer Major fins la plaça de Verdaguer on l'alcalde rebrà Melcior, Gaspar i Baltassar. Després dels parlaments continuarà la Cavalcada baixant pel carrer del Fossar, seguint per Fleming i ja agafant el PAsseig per sortir de la vila i començar a repartir els regals per les llars de la vila.

Aquest any l'Oficina Receptora estarà instal·lada al gimnàs de l'escola Mare del Diví Pastor i obrirà el dia 4 de 6 a 9 de la tarda i el dia 5 pel matí d'11 a 1 del migdia.

 

Darrera actualització: 27.12.2021 | 12:55