Tot a punt per obrir la Piscina Blava aquest dilluns 29 de juny

Dijous, 25 de juny de 2020 a les 01:00

L’actual situació generada pel Covid-19 ha provocat que aquest estiu la Piscina Blava de Capellades s’obri amb importants canvis respecte les anteriors edicions.

Tal com destaca la regidora d’Esports, Anna Xaus, “el més important per nosaltres és obrir amb les màximes garanties possibles, complint tots els requisits que marca l’actual normativa. Per això totes les mesures van encaminades a garantir la distància mínima obligatòria i la neteja i desinfecció constant”.

Aquest any caldrà descarregar-se una App i registrar-s’hi per fer la reserva d’entrades per accedir a la piscina. L’adreça és piscinablava.capellades.cat. Es podrà comprar entrada individual o bé fer abonament de temporada, però caldrà reservar plaça –sempre que hi hagi aforament disponible- per cada sessió.

Hi haurà sessió de matí, d’11 a 14:45 i de tarda, de 16:15 a 20 hores. Al migdia es pararà per fer una desinfecció més a fons.

L’aforament, calculat segons la superfície de la Piscina, serà de 200 persones per sessió. No estaran disponibles ni les casetes, ni el frontó, ni els vestidors.

Aquest any s’ha fet uns preus el màxim d’ajustats possible. Les entrades i els abonaments tindran 3 preus. Els infants de menys de 3 anys pagaran 0 euros, però hauran de fer reserva igual. Una segona categoria d’entrada i abonament serà per als menors acompanyats de 4 a 12 anys, que només podran accedir acompanyats d’un adult. L’entrada els hi valdrà 0’50 i l’abonament 12 euros. Aquest preu també serà per als joves de 13 i 14 anys, que ja poden accedir sols al recinte. Una altra categoria, però també amb aquest preu, és per als majors de 65 anys i les persones en situació d’atur o dependència, sempre que acreditin la causa al·legada.

Finalment l’altre preu aprovat és d’1 euro i mig l’entrada per a les persones de 15 a 64 anys. L’abonament serà en aquest cas de 20 euros.

Per accedir al recinte caldrà que el primer dia es porti signada una declaració, que es pot descarregar aquí. Tothom haurà d’ensenyar a recepció el codi QR i esperar que se’ns ubiqui en un espai determinat. Es demana als usuaris que facin un ús responsable de la reserva anticipada de sessions, que en principi es limitarà a 6 dies màxim de previsió anticipada.

Dins el recinte es demana mantenir les distàncies socials als diferents espais, complir amb el reglament d’ús de la Piscina i fer un ús responsable, adequat a l’actual situació.

Tota la informació necessària està recollida en aquest Pla d'Obertura de la Piscina Blava.

Darrera actualització: 30.06.2020 | 12:58