Tot a punt per la 1a Festa Infantil de la Cultura Popular, l’InCulCAT

Dijous, 12 de de maig de 2022 a les 00:00

Capellades acollirà el proper dissabte 21 de maig la primera Festa Infantil de la Cultura Popular, l’InCulCAT.

Durant tot el dia es podrà gaudir amb diferents colles de cultura popular: gegants, dimonis... ompliran Capellades d’actuacions i cercaviles que permetran a grans i petits gaudir i conèixer millor aquest món.

Més de 500 nens i nenes vindran a Capellades amb les seves colles de dimonis, falcons, esbart, gegants, capgrossos i altres elements de cultura popular.

L’activitat començarà a dos quarts d’onze del matí amb la rebuda institucional a la plaça de Verdaguer on seguidament començarà una cercavila fins el Parc de la Bassa, on es farà l’espectacle de benvinguda.

En aquest espai, de dos quarts de 12 a 5 de la tarda, hi haurà tallers de cultura popular, a càrrec de les diferents federacions catalanes. També es farà un mercat de productes relacionats amb el món de la cultura infantil i hi haurà mostres dels diferents grups a l’escenari.

Serà d’aquí on sortirà la cercavila que portarà fins la plaça Catalunya, on a les 6 de la tarda es farà la cloenda amb un espectacle musical i ballades per a nens i nenes.

 

Darrera actualització: 12.05.2022 | 11:54

Imatges

Inculcat