Tot a punt per gaudir d’una Festa Major d’Hivern adaptada a la situació actual

Dijous, 28 de gener de 2021 a les 01:00

El 6 de febrer és Santa Dorotea i això a Capellades vol dir Festa Major d’Hivern.

Aquest any els actes s’han adaptat a l’actual situació i s’ofereixen amb aforament limitat i complint totes les restriccions establertes.

La regidora de Festes, Susana Moreno, explica com “la Festa Major d’Hivern s’acostuma a concentrar en un cap de setmana, al voltant de Santa Dorotea. Enguany s’escau en dissabte i ho concentrarem en el primer cap de setmana de febrer. Tot es farà amb la màxima seguretat possible i complint les restriccions establertes. Seguim creient que la Cultura és un espai segur i molt necessari”.

El primer acte serà teatral, el divendres 5 de febrer a les 8 del vespre al Teatre La Lliga.

La companyia Viridiana Producciones presentarà "Amor oscuros" (sonetos) de Federico García Lorca. D'aquest espectacle també es farà una sessió matinal per als alumnes de 4t i Batxillerats.

Cal seguir totes les mesures Covid que estiguin actives i comprar les entrades a entrapolis.com

El dissabte 6 de febrer és Santa Dorotea, copatrona de Capellades. El primer acte previst és l'Ofici de Festa Major que començarà a un quart de 12 del migdia, a l'església de Santa Maria de Capellades. Acabada la missa es podrà gaudir, amb entrada lliure, del Concert d'Orgue que oferirà Josep Mata.

Pel vespre – a dos quarts de 8 i al Teatre La Lliga- seguirà la programació en aquest cas amb un Concert Jove que portarà a Capellades la Suu, cantant en acústic. La Suu és una de les artistes  catalanes més seguides i escoltades, acompanyada sempre pel seu ukelele. Cal també fer compra d’entrada, a 3 euros.

Finalment, la darrera proposta serà per diumenge a les 12:30 al Teatre La Lliga, amb la Cia. La Industrial Teatrera presentant Nàufrags”,  un espectacle sobre la capacitat de l’ésser humà̀ per tornar sempre a començar. 

Darrera actualització: 28.01.2021 | 12:02