Tot a punt per a la Festa Major de Capellades 2013

Dimarts, 6 d'agost de 2013 a les 00:00
Una de les novetats dels actes de la Festa Major d'enguany és que el pregó es farà el dia 14 a dos quarts de vuit del vespre, just abans del Correfoc organitzat pel grup de Dimonis de Capellades que enguany compleix 30 anys.

Els qui no vulguin emocions tan fortes tenen la tradicional Botifarrada i música a triar entre els Amazing Gospel, als Jardins del Capelló; la Rumbeta Aimarai a la Piscina Blava i el Bombins a la Plaça Catalunya. A la Font Cuitora, nova edició de l'Animal Party.

El dijous 15 d'agost es llevarà tranquil amb l'Ofici de Festa Major i la Mostra Folklòrica d'entitats a la mateixa església. Com és habitual de cada any, també hi haurà partit de futbol de Festa Major, contra el Carme; Sardanes i Ball a la nit amb l'Orquestra Costra Brava i espectacle infantil a la tarda. A la plaça Verdaguer, concert primer de El hombre trankilo i després de Faèrica.

El 16 començarà remullat amb la Festa de l'Escuma i acabarà ple de ritme amb la Batucada Molta Xamba. Entremig,  dinar de Festa Major a la Font Cuitora, actuació dels Falcons de Capellades i els Falcons de Llorenç del Penedès, Patinada popular, havaneres, festa cubana amb sopar i música a la plaça Xica i teatre amb l'obra “12 sense pietat” a la piscina a càrrec del grup Teatral de Capellades.

Propostes per a tots els gustos que encara han de deixar temps per visitar l'exposició “El turó de les pruneres” de Jaume Amigó al Museu Molí Paperer i la “Terracota en moviment” de Roser Teixidó a Les Voltes Casa Bas.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 12:56