Tornen les Festes del Carrer de Capellades

Dijous, 27 de maig de 2021 a les 00:00

La situació encara no permet recuperar les Festes del Carrer tal i com les acostumàvem a celebrar, però enguany es tornarà a ballar al carrer.

La capvuitada de Corpus marca que enguany les Festes es celebrin del 5 al 10 de juny, en l’ordre habitual dels barris: Dissabte Barri de les Bledes, dilluns Barri del Ruc, dimarts Barri del Gegant, dimecres Barri del Ninot i dijous tanquem amb el Barri de les Places.

Però l’activitat s’iniciarà abans. Així, des del proper dilluns 31 de maig i fins el divendres 4 de juny, cada dia – d’11 a 13h i de 18 a 20h- s’instal·larà a la plaça de Verdaguer –davant el Safareig- una paradeta de les Festes del Carrer. Aquí podeu col·laborar amb la Comissió, comprar un domàs per engalanar balcons o finestres i encarregar un tortell que es podrà recollir el dia del nostre barri, també a la paradeta que la Comissió instal·larà a cada barri. Si no, es podrà agafar al forn L’Espiga.

Aquesta serà una de les novetats de funcionament, encarregar i recollir el tortell. L’altra, farà referència a l’hora de ballar, sempre a la plaça de Catalunya. Aquest any els aforaments són limitats i per això caldrà fer reserva. Com a màxim podran ballar simultàniament 15 parelles i caldrà fer reserva prèviament a la web entrapolis.com. A l’entrar en aquesta pàgina es podrà comprovar que s’ha organitzat per barris i per categoria: infantil -a partir de 2n curs de primària- i adults. Així, haurem de triar quin dia volem ballar i, si el dia escollit ja està ple, podrem triar un altre dia.

Atès que l’aforament continua sent limitat i que cal evitar aglomeracions, també per fer de públic i veure ballar caldrà fer reserva de plaça a entrapolis.com. Cada persona podrà fer un màxim de 4 reserves per persona, amb un cost d’1 euro per cap. A l’entrar caldrà ensenyar en paper o amb el codi QR la reserva i la Comissió donarà una tira per al sorteig de la garlanda. S’ha decidit cobrar un preu simbòlic per assegurar que realment les reserves seran després ocupades i no quedaran seients buits. Cada ballador tindrà dues cadires guardades per a familiars.

Darrera actualització: 27.05.2021 | 10:12