Tercera edició del pressupost participatiu

Dijous, 21 de març de 2024 a les 00:00

Aquesta setmana entrant es torna a engegar a Capellades una nova edició del pressupost participatiu amb l’objectiu que la ciutadania proposi els projectes que consideri més oportuns per a la vila.

Igual que a les edicions anteriors s’hi destina un pressupost de 30.000 euros.

El funcionament és el mateix que a les dues anteriors edicions. Primer s’obre un termini per presentar propostes. Després una comissió tècnica n’estudia la viabilitat i descarta els que no siguin realitzables o per motius tècnics o econòmics. Finalment, cap el mes de novembre, s’obrirà un nou termini de votacions on tothom -empadronat a Capellades i major de 16 anys- podrà triar la proposta que més agradi.

Aquesta primera fase, la presentació de propostes, anirà del 25 de març al 17 d’abril. La pot presentar qualsevol persona empadronada a la vila a títol individual o bé a través d’una entitat o col·lectiu. S’ha de fer a través de la plataforma participa 311, però si algú té alguna dificultat pot anar presencialment a les Oficines de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Quines propostes es poden fer? Poden ser obres, una restauració, compra de mobiliari urbà... Qualsevol idea pot ser bona!

Quan s’esculli la proposta guanyadora s’aprovarà per Ple i seguidament s’hi començarà a treballar a nivell tècnic per executar-la amb el pressupost de l’any 2025.

Darrera actualització: 22.03.2024 | 08:18