Tens un habitatge buit?

Dimarts, 4 de maig de 2021 a les 00:00

Si tens un habitatge buit i el vols llogar amb avantatges, pots fer-ho a través de la Borsa de Lloguer d’Habitatges de la comarca de l’Anoia.

Aquesta és una proposta que pots tramitar a través de l’Ajuntament de Capellades, impulsada des del Consell Comarcal de l’Anoia en conveni amb la Generalitat de Catalunya.

Utilitzar aquest servei genera un seguit d’avantatges com la gratuïtat en la gestió i tramitació del contracte de lloguer, assessorament i seguiment davant les incidències que sorgeixen mentre l’habitatge estigui llogat.

Si se segueix aquest procediment el contracte d’arrendament es formalitza per mediació de Borsa, en presència de l’administració en conformitat amb les seves directrius. Des de l’esmentada Borsa es selecciona les futurs llogaters, donant garanties al propietari de la solvència econòmica; es fa una assegurança multirisc gratuïta davant possibles danys a l’habitatge, garantint la defensa jurídica en cas d’impagaments i tramitant l’assegurança d’Avalloguer que ofereix la Generalitat. De manera habitual també es fa un inventari exhaustiu i un reportatge fotogràfic sobre l’estat general de l’habitatge i del mobiliari i aparells que hi hagi en el seu interior.

Tota la informació i tràmits es poden gestionar pel telèfon de l’Ajuntament de Capellades, 93.801.10.01, o bé per la pàgina www.anoia.cat

Darrera actualització: 04.05.2021 | 13:19