Teatre fòrum per als alumnes de segon d’ESO

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 00:00

Aquest matí els alumnes de segon d’ESO de l’institut Molí de la Vila de Capellades i de Mare del Diví Pastor han gaudit d’una sessió de teatre fòrum sobre la igualtat de gènere i la coeducació amb l’espectacle “Escolta’m” de la Companyia Impacta’t.

Aquesta és una activitat emmarcada dins dels actes del 8M i s’ha realitzat al Teatre La Lliga en una sessió conjunta amb els dos instituts.

Es tracta d’un espectacle interactiu i participatiu on els alumnes han deixat de ser simples espectadors per passar a substituir els actors i actrius i així ajudar als actors i actrius a trobar noves formes d’actuar davant les situacions que els plantejava la peça. La desigualtat de gènere encara està present en la manera de relacionar-nos d’avui dia  i la companyia Impacta’t treballa per analitzar com segueix influint el sistema patriarcal i l’educació sexista que encara viuen moltes famílies i com aquest repercuteix en la manera de relacionar-se dels seus fills.

L’objectiu d’aquesta sessió ha estat trobar maneres de transformar situacions quotidianes de desigualtat que si no són identificades i tractades, fins i tot poden desembocar en relacions amb violència psicològica, normalitzades dins l’àmbit familiar.

Darrera actualització: 21.03.2023 | 17:38

Imatges