Tallers a l’institut Molí de la Vila de Capellades

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 00:00

Des de l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Capellades s’ha organitzat diversos tallers per a joves de l’institut Molí de la Vila de Capellades.

Al llarg de diverses sessions, coincidint amb l’hora de tutoria, s’ha fet incidència en temes diferents, en funció del curs. Per exemple els joves de primer d’ESO han parlat de “Sexualitat i afectivitat”, a través de l’Oficina Jove. També en una altra sessió Creu Roja els ha parlat de tabac. Aquest tema també s’ha tractat amb els estudiants de segon d’ESO, afegint-hi l’alcohol.

Per als de tercer d’ESO les tutories han estat dinamitzades per Dones amb Empenta, parlant de sexe, alimentació i trastorns de la conducta alimentària i d’autoestima i imatge corporal.

Creu Roja ha treballat amb quart, parlant de Consum responsable i també de gènere i relacions tòxiques. L’Oficina Jove ha estat l’encarregada de les sessions post ESO amb la mini fira de l’estudiant i les sessions “I després de l’ESO, què?”

Aquest mes d’abril els de primer de Batxillerat rebran als formadors de Creu Roja parlant de “Pantalles, addicció al joc i feminisme”; als de la Diputació amb un taller sobre consum responsable i a l’Oficina Jove, plantejant “I després del Batxillerat, què?”

Aquest tema també serà per als de segon de Batxillerat, a l’igual que el de les pantalles.

Aquestes sessions s’aniran repartint per les diferents hores de tutoria fins arribar a mitjans de maig.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 10:42