Suport en la tramitació de beques d’estudis post-obligatoris 2021- 2022

Dimecres, 11 d'agost de 2021 a les 00:00

El Punt d’Informació Juvenil de Capellades inicia un any més el servei d’acompanyament en la tramitació de les beques per a estudis postobligatoris (Règim general Ministeri i EQUITAT/AGAUR) durant els mesos de setembre i octubre.

El servei es farà a la Biblioteca el Safareig, on s’habilitarà una sala amb ordinadors per tal d’ajudar en la tramitació de la sol·licitud de les diferents beques. El suport es farà de manera presencial, però també es poden consultar dubtes o altres gestions a través de la tècnica de joventut.

Pel que fa a les beques de transport de l’Ajuntament de Capellades, la sol·licitud iniciarà el dia 4 d’octubre, i la tramitació es podrà fer tant presencial com telemàticament.

Recordem que totes les beques son compatibles entre elles, i per tant, es poden fer més d’una sol·licitud segons permeti el tipus d’estudi.

Per demanar informació o gaudir d’aquest servei del servei es podrà demanar cita prèvia o enviar un whatsapp al 679.964.684 (Alícia Benito, tècnica de joventut), a partir del 6 de setembre. De moment aquí pots consultar el FAQ's amb les preguntes més freqüents.

Darrera actualització: 11.08.2021 | 13:32