Suport educatiu a les famílies

Dimecres, 22 d'abril de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Capellades dóna suport a les escoles de la vila en aquest moment difícil on l’accés a les xarxes i les eines informàtiques no és igual per a tothom.

Els centres han treballat per detectar quines mancances i dificultats tenen les famílies capelladines per accedir a Internet i fer el seguiment de les classes per mitjans telemàtics.

El consistori capelladí en coordinació amb els centres educatius, està reforçant el suport inicial que ha desenvolupat el Departament d’Educació de la Generalitat. Així, els alumnes que no tenen accés a connexió o a dispositius informàtics, reben el material en paper, perquè els alumnes puguin seguir les activitats que el professorat envia.

Cada setmana s’anirà fent entrega dels materials educatius que donin els mestres.

Des de l’Àrea d’Educació la regidora, Susana Moreno, valora com «són moments difícils i més que mai hem de treballar per pal·liar el màxim possible les desigualtats que s’estan generant amb aquesta crisi que estem vivint. Tanmateix, des de l’àrea seguim treballant perquè aquest suport no sigui momentani sinó que estem explorant propostes i polítiques que puguin ser sostingudes en el temps i ajudin a minvar desigualtats».

 

Darrera actualització: 22.04.2020 | 17:02