Subvencions per a comerç, serveis, artesania i moda

Dijous, 30 d'abril de 2020 a les 00:00

La Generalitat de Catalunya ha tret una convocatòria de subvencions per ajudar als diversos col·lectius afectats per la crisi provocada arran del Covid-19.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Capellades es fa arribar als interessats per tal que en tinguin coneixement i també per ajudar a resoldre els dubtes derivats d’aquesta convocatòria. També des del Consell Comarcal de l’Anoia s’ha habilitat el Servei de Suport al Comerç Local per resoldre dubtes a les PIME de comerç, artesania i moda en la tramitació de l’ajut de la Generalitat. Es pot contactar amb la Susanna Llopart al 679 96 46 71 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. També per correu a sllopart@anoia.cat

A la convocatòria s’estableix com «amb aquestes bases reguladores per a la concessió de subvencions a les entitats de l'àmbit del comerç, dels serveis, de l'artesania i de la moda per a la compensació de pèrdues econòmiques com a conseqüència de la COVID-19, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya fa palès el seu compromís envers la competitivitat de les empreses individuals, associades o agrupades i a les entitats territorials, gremis i entitats sectorials del comerç, els serveis, l'artesania i la moda que formen part del seu camp d'actuació. La seva millora constant és la millora del servei als consumidors i consumidores, i subsidiàriament, un increment de la qualitat de vida de la qual hem de gaudir tots plegats».

Darrera actualització: 30.04.2020 | 09:47