Subvenció per a rehabilitar 4 habitatges aquest any

Dimecres, 3 de febrer de 2021 a les 00:00

Finalment seran 4 les sol·licituds que s’han admès a Capellades en aquest 2020 dins la convocatòria anual del Programa d’Arranjament d’Habitatges per a la Gent Gran.

L’objectiu d’aquesta ajuda és la millora de les condicions d'accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i d'eficiència energètica. Per això es fan arranjaments en banys, com ara la substitució de la banyera per un plat de dutxa, adaptacions al lavabo, terres antilliscants o ajudes tècniques. També millores a la cuina com el canvi de plaques de gas per plaques elèctriques, col·locar terra antilliscant o bé intervencions més generals com eliminar un graó,  posar barres o agafadors a zones de pas.

La regidora d’Acció social, Marta Alarcon, valora que s’hagi atorgat aquestes 4 ajudes. “Cada any fem difusió i ajudem en els tràmits d’aquesta convocatòria que permet millorar l’accessibilitat i seguretat de les llars de les nostres persones grans. Quan en aquest 2021 es torni a obrir la convocatòria seguirem informant-te per tal que s’hi adhereixin més persones”.

Darrera actualització: 03.02.2021 | 12:31