S’obre el servei d’assessorament per a sol·licitar les diferents beques per a estudis postobligatoris

Dimecres, 9 de setembre de 2020 a les 00:00

Com cada any, el Punt d’Informació Juvenil de Capellades ofereix el servei d’acompanyament en la tramitació de les beques per a estudis postobligatoris (Règim general Ministeri i EQUITAT/AGAUR) durant els mesos de setembre i octubre.

El servei es farà a la Biblioteca el Safareig, on habilitarem una sala amb ordinadors per tal d’ajudar-vos a resoldre els dubtes que puguin sorgir-vos mentre realitzeu la sol·licitud de beca.

Pel que fa a les beques de transport de l’Ajuntament de Capellades, la sol·licitud no és telemàtica i, per tant, la documentació haurà d’arribar en format físic a l’Ajuntament de Capellades. El termini de sol·licitud iniciarà el proper 1 d’octubre.

Els terminis de sol·licitud finalitzen el 15 d’octubre (en el cas de les beques generals) i el 24 d’octubre (en el cas de les municipals de l’Ajuntament de Capellades).

Per demanar informació o gaudir d’aquest servei del servei es podrà demanar cita prèvia o enviar un whatsapp al 679.964.684 (Alícia Benito, tècnica de joventut). Aquí et pots descarregar un FAQs amb les preguntes més freqüents i la documentació necessària per a fer els tràmits.

Darrera actualització: 09.09.2020 | 11:18