S’obre el Programa d'Arranjament d'Habitatges per a gent gran

Dijous, 25 de de juny de 2020 a les 00:00

Fins el dia 1 setembre es pot presentar una instància genèrica a l'Ajuntament per accedir a  la convocatòria del Programa d’Arranjament d’Habitatges per a la Gent Gran.

Aquest programa és per a la millora de les condicions d'accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i d'eficiència energètica.

Es fan arranjaments en banys, com ara la substitució de la banyera per un plat de dutxa, adaptacions al lavabo, terres antilliscants o ajudes tècniques. També millores a la cuina com el canvi de plaques de gas per plaques elèctriques, col·locar terra antilliscant o bé intervencions més generals com eliminar un graó,  posar barres o agafadors a zones de pas.

A aquest  programa s’hi pot accedir sempre que es pugui acreditar ser major de 65 anys amb  discapacitat i/o dependència, ser major de 80 anys i viure sol o amb una altra persona gran. També ho poden demanar persones menors de 65 anys amb necessitats especials pel que fa a la seva capacitat física o psíquica (reconeixement de discapacitat i/o dependència ) per desenvolupar les activitats de la vida diària dins la llar. A banda es valorarà la situació econòmica segons els barems econòmics de serveis socials.

Les persones interessades poden presentar una instància a l’Ajuntament de Capellades, amb la documentació que acrediti la seva situació (dependència, discapacitat i dades econòmiques). Per a més informació es pot demanar hora amb la treballadora social, Iris Cifuentes Salvans.

Darrera actualització: 25.06.2020 | 10:18