S’han atès 60 sol·licituds de tramitació de beques

Dimecres, 30 d'octubre de 2019 a les 00:00

El servei de suport en la tramitació de beques per a estudis postobligatoris tanca amb molt d'èxit el seu període.

La tècnica de joventut i el tècnic d'ensenyament de l'Ajuntament de Capellades aquest any han tramitat més d'un centenar de beques per a estudiants que cursen estudis postobligatoris. Com a les darreres convocatòries, les persones que volen demanar les diferents beques per estudiar, poden comptar amb aquest suport que inclou: la informació prèvia per a la sol·licitud (documentació, requisits, etc), l'acompanyament presencial en la tramitació i el suport posterior en cas d'incidències o dubtes en la resolució.

D'entre els i les joves demandants, les beques més sol·licitades han estat les d'estudis de cicles formatius de graus mitjans i superiors, cursats fora de Capellades. En segona posició, la sol·licitud de beques d'estudis universitaris, incloent tant la beca General del Ministeri com la beca d'equitat de la Generalitat de Catalunya; i finalment, les beques pròpies de l'Ajuntament de Capellades.

En aquest últim cas, tot i ser un nombre menor de sol·licituds en referència a beques generals, les demandes s'han duplicat respecte l'any anterior. Totes les sol·licituds segueixen pendents de resolució, i serà en els propers dies quan l'Ajuntament de Capellades doni resposta a cada i una de les demandes.

 

Darrera actualització: 30.10.2019 | 13:18