S’ha presentat als Jardins de Casa Bas la programació de la Festa Major

Dilluns, 18 de juliol de 2022 a les 00:00

A la fresca dels arbres i amb l’alegria de la guitarra de Pol Sánchez i la cantant Imma Ortiz s’ha fet per primera vegada la presentació de les propostes que es podran gaudir.

Com va dir la regidora de Festes, Susana Moreno, “seran prop de 50 actes que es podran gaudir entre la prèvia i la Festa Major del 6 al 17 d’agost”. Moreno va destacar l’alta implicació de les entitats, amb 28 d’elles participant-hi activament. Per això també varen tenir el seu protagonisme en la presentació explicant algunes de les seves iniciatives. Així es va conèixer els actes de la Festa Major Popular, que tornaran després de dos anys d’aturada per la Covid. També el matí de Cultura Popular es tornarà a repetir per la bona acollida de l’edició anterior i el sopar i Bingo popular, organitzat per diferents entitats i sempre molt participat. No podrà faltar el Correfoc, amb l’edició infantil el dia 12 i el dels “grans” per al 14. També tornarà el Capvespre d’art, ja en la 6a edició, que aquesta vegada comptarà amb la participació d’un gran nombre d’artistes joves.

La regidora de festes, Susana Moreno, també va presentar al nombrós públic assistent el programa de la Festa Major realitzat per la dissenyadora gràfica  Iolanda Junyent que amb colors alegres i festius vol recollir l’esperit de la Festa de Capellades, incloent a les lletres elements del patrimoni arquitectònic i d’imaginari cultural de la vila.

Després de la presentació dels actes i de la música va intervenir la regidora d’Equitat, Adela Morera, explicant la 8a. edició de la campanya “Estimo com vull”. En aquest cas el cartell ha estat realitzat per la dissenyadora Noelia Blasco que li ha volgut donar un aire de neó, que remet als 80 però que ara torna a estar molt vigent. “La campanya posa l’accent novament en les agressions sexuals, explica la regidora Adela Morera, que continuen presents en els ambients festius. Aquests dies als santfermins hem conegut un nou sistema d’agressió amb xeringues amb substàncies químiques. Nosaltres seguirem apostant per la prevenció amb campanyes com aquesta i amb els punts lila durant la festa”.

Tots els actes es podran conèixer en el programa de la Festa Major que es repartirà gratuïtament per totes les llars de la vila la darrera setmana del mes de juliol.

 

Darrera actualització: 18.07.2022 | 16:57