S’ha presentat 35 propostes al pressupost participatiu

Dijous, 20 d'abril de 2023 a les 00:00

S’ha tancat la primera fase de la segona edició del pressupost participatiu de Capellades, amb una dotació econòmica de 30.000 euros.

La participació en aquesta edició ha estat alta, amb 35 propostes diferents, presentades per veïns i veïnes de Capellades. En aquest enllaç es poden consultar els diferents projectes, que proposen idees força variades: remodelar places, millorar l’espai per als gossos, millorar la Piscina Blava o restaurar les fonts capelladines.

Totes les suggerències es poden consultar a la mateixa pàgina Participa 311.

Ara, ja s’ha tancat la primera fase, de presentació de propostes, i s’entra a la segona, on es valora la viabilitat tècnica de les diferents iniciatives.

Posteriorment s’entrarà la tercera fase on es tornarà a presentar les propostes que hagin superat aquesta tria tècnica i s’obrirà un nou termini per votar. La que tingui més seguidors és la que s’aplicarà en el proper pressupost, que s’executarà l’any 2024.

A l’exercici d’enguany es previst que es faci les dues propostes escollides l’any passat en el primer pressupost participatiu, que van ser la remodelació dels parcs infantils i la remodelació del trànsit a la plaça de Verdaguer.

Més endavant s’informarà de quan s’obri el període de votacions.

Darrera actualització: 20.04.2023 | 11:52