Sessió virtual de formació Biosphere

Dijous, 23 d'abril de 2020 a les 00:00

Ara mateix sembla que gairebé tot està aturat per l’actual situació sanitària, però hi ha coses que es poden continuar treballant.

Aquest és el cas de la preparació de Capellades com a destí Biosphere. De fet, durant aquests dies s’ha fet formació online per avançar en aquesta matèria i tenir-ho tot a punt.
Aquesta Certificació Biosphere Destination (BD) acredita el compromís per la sostenibilitat turística i dóna fe que Capellades compleix amb els criteris, indicadors i millors pràctiques establerts, fet que dóna la garantia que som una destinació turística preocupada pel medi ambient i la sostenibilitat.
El treball s’ha fet de manera coordinada amb el Consell Comarcal de l’Anoia, Anoia Turisme, dins la marca“Paisatges Barcelona”i el suport de la Diputació de Barcelona.
L’adhesió al compromís implica assumir els principis de gestió sostenible, desenvolupament econòmic i social, conservació i millora del patrimoni cultural, conservació ambiental, qualitat i seguretat i implicació del visitant.

Darrera actualització: 23.04.2020 | 18:02