Sessió ordinària del Ple de l’ajuntament de Capellades del mes de maig

Dimecres, 2 de juny de 2021 a les 00:00

El darrer dimecres de maig es va celebrar la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament amb l’assistència dels 13 regidors de la corporació i la secretària.

Després d’aprovar la darrera acta per unanimitat es va votar el padró a gener d’enguany, amb un cens de 5.315 persones.

El tercer punt va tirar endavant un formulisme on, després d’una exposició pública sense al·legacions, es va aprovar la modificació del Pla General d’Ordenació presentada anteriorment, per tal de dotar l’edifici del Cos de Bombers d’una àrea suficient per a la seva ampliació.

Seguidament es va aprovar encara per unanimitat la modificació de l’ordenança fiscal número 25 per recuperar les taxes de la Piscina Blava, després dels preus especials de l’any passat, amb les pertinents modificacions.

També es va mantenir la unanimitat en l’aprovació de les bases específiques per als ajuts als ensenyaments postobligatoris, que ajuden a cobrir els desplaçaments realitzats fora de Capellades en els estudis que aquí no es poden cursar.

A continuació es va aprovar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Capellades i la Comissió de Festes del Carrer, valorat en 3.000 euros, tot agraint la tasca desenvolupada de manera totalment voluntària.

Abans de passar als precs i preguntes es va aprovar per unanimitat una moció sobre el dol perinatal i una segona de rebuig als macroparcs eòlics i fotovoltaics que es volen instal·lar a la comarca de l’Anoia i que va generar un intens debat entre els regidors.

Darrera actualització: 02.06.2021 | 09:48