Sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Capellades

Dimecres, 28 de juliol de 2021 a les 00:00

Dimecres es va fer una sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Capellades, amb 5 punts a l’ordre del dia.

En primer lloc es va presentar les bases per ajuts socials per activitats extraescolars esportives per a infants de 5 a 18 anys de Capellades. Tal com va explicar la regidora d’Educació, Susana Moreno, “seguim un any més amb aquesta convocatòria de les àrees d’Acció Social i Educació, on amb el suport de la Diputació de Barcelona donem valor a aquestes activitats educatives que els infants i joves fan més enllà de l’horari escolar, amb l’objectiu de reduir les desigualtats en l’accés, entenent l’esport com una eina essencial d’aprenentatge en un temps no lectiu”.

Després de suggerir ampliar la proposta a les activitats culturals es va aprovar per unanimitat.

En el segon punt es va escollir com a festes locals per a l’any 2022 el dilluns 7 de febrer i el dimarts 16 d’agost.

Seguidament es va aprovar, amb l’abstenció de Junts per Capellades i Ciutadans, la modificació de l’ordenança fiscal número 13. El regidor d’Hisenda, Jaume Solé, va explicar que “davant l’actual situació i amb les repercussions que ja arrastra aquest col·lectiu, demanem que s’aprovi de cara a la propera edició de la Festa Major de Capellades la reducció al 50% de la taxa de parades, barraques i atraccions ja que s’ha limitat l’aforament al 50% i, per tant, veuran reduït el seu negoci”.

El quart punt de l’ordre del dia va fer referència a un decret on es modificava un aspecte tècnic del pressupost i en el cinquè i darrer punt es va renovar el conveni entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona respecte l’adhesió de la Biblioteca El Safareig a la Xarxa de Biblioteques, signat el 2013, que ja havia caducat.

La sessió es pot recuperar al canal You Tube de l’Ajuntament de Capellades.

Darrera actualització: 28.07.2021 | 12:30