Ses Reials Majestats de l’Orient, a punt per passar per Capellades

Dimarts, 29 de desembre de 2020 a les 00:00

Una de les dates més esperades d’aquestes festes és l’arribada primer dels patges i després del Reis de l’Orient.

Aquest any de pandèmia, però, les coses són diferents i venen marcades per les restriccions imposades des del PROCICAT.

El divendres 1 de gener es previst que es pugui portar la carta als Patges Kamalú i Halima a partir de les 6 de la tarda a la plaça de Catalunya. S’hi podrà accedir pel carrer del Pilar, venint del Passeig.

El públic es desplaçarà de forma dirigida per la plaça fins a l’espai preparat per tal que nens i nenes puguin entregar la carta als Patges mentre gaudeixen de la Cia. La Tal i el seu espectacle “Carrilló”.

Els Reis arribaran a Capellades el dimarts 5 de gener, però enguany no es farà la tradicional Cavalcada pels carrers de la vila: L’arribada dels Reis i el seu seguici de patges i patgesses tindrà lloc a dos quarts de 7 de la tarda a l’esplanada gran del Capelló, on el públic assistent els esperarà amb un espectacle pensat exclusivament per a l’ocasió.

Per assistir-hi cal fer reserva prèvia a entrapolis.com. L’aforament, segons l’actual normativa establerta en el PROCICAT, està limitat. Per això recomanem que les famílies redueixin al mínim possible l’assistència dels adults per garantir que cap infant es quedi sense plaça. L'accés es farà pel carrer del Fossar, després de la parada del Tino.

Acabada la representació, els Reis continuaran el seu viatge mentre els patges lliuren els regals davant els domicilis que ho sol·licitin, però sense accedir-hi. (Recordem que l'oficina receptora estarà al gimnàs de l'escola Mare del Diví Pastor, al Passatge de la Curanya, el dia 2 de 18 a 21 i el dia 3 de gener al matí d'11 a 13 hores).

Darrera actualització: 29.12.2020 | 20:41