Segueix els actes reials a través del canal You Tube de l'Ajuntament de Capellades

Dijous, 31 de desembre de 2020 a les 00:00

Aquest any excepcional ens deixa una manera nova i excepcional a Capellades de seguir els actes reials, tant per al dia 1 com per al 5.

Així, es podrà seguir l'acte del dia 1 a les 6 de la tarda a través del Canal You Tube de l'Ajuntament de Capellades, fent clic en aquest enllaç.També s'està treballant per tal que el seguiment de la recollida de cartes a la plaça de Catalunya es pugui veure en directe per Televisió Capellades. Recordem als qui hi assisteixin presencialment que s'haurà de fer cua al carrer del Pilar, des del Passeig, i seguir les mesures actuals de distància i mascareta. L'aforament a la plaça és limitat.

El mateix propòsit se seguirà el dimarts vinent 5 de gener a dos quarts de 7. La Comissió de Reis ha organitzat un acte de rebuda a l'esplanada del Capelló. Però les normes marcades des del PROCICAT en limiten l'aforament. Per això es proposa també l'opció de seguir l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a través del Canal You Tube de l'Ajuntament de Capellades, en aquest enllaç. Els nens i nenes que vagin a rebre'ls a l'esplanada necessitaran fer reserva prèvia a través la pàgina entrapolis.com

Darrera actualització: 31.12.2020 | 16:55