Se suspenen les activitats previstes per la Castanyada

Dijous, 29 d'octubre de 2020 a les 01:00

Les darreres mesures aprovades pel govern de la Generalitat faran que a Capellades no es puguin realitzar les dues activitats previstes aquest cap de setmana per  infants i per a joves.

Així, d’una banda, se suspèn la Castanyada prevista per demà divendres a les 6 de la tarda amb la Cia. La Tal  i el sorteig d’una gran safata de panellets gentilesa de Capellades Comerç per als qui anessin disfressats de Petita Castanyera o Homenet del Bosc.

D'altra banda, també es deixarà de fer el KP Terror Show previst per dissabte a les 7 de la tarda, així com el sorteig del patinet elèctric.

L’actual situació sanitària, amb un increment continu de persones contagiades també a Capellades demana un nou esforç a la ciutadania. Així a partir d’ara no es podrà sortir del municipi excepte per causes justificades –com anar al treballar- durant el cap de setmana, des de demà divendres a les 6 de la matinada   fins les 6 de la matinada de dilluns.

També se suspenen les activitats culturals i de lleure, i les esportives. A més a més es mantenen també les prohibicions actuals d’obrir la restauració i els centres d’estètica. Continua vigent també la restricció de la mobilitat impedint sortir entre les 10 del vespre i les 6 de la matinada.

Darrera actualització: 29.10.2020 | 15:03

Imatges

Suspès KP Terror