Santa Dorotea, Festa Major d’Hivern i festiu local

Dijous, 2 de febrer de 2023 a les 00:00

Aquesta setmana celebrem la Festa Major d’Hivern, que acabarà el dia de Santa Dorotea, el dilluns festiu 6 de febrer.

La programació festiva ha començat dimecres amb el teatre escolar, amb 270 nens i nenes de cicle mitjà veient “La motxil·la de l’Ada”, de la companyia Teatre al detall, al Teatre La Lliga.

Per al divendres – a les 7- el mateix teatre acollirà la projecció d’una pel·lícula, programada per la Junta de La Lliga, “As bestas” .

Dissabte la proposta és al mateix lloc però més nocturna, amb el concert, a dos quarts de 9, de l’Anna Andreu, en col·laboració amb Ferran Palau. Les entrades es poden comprar ja a entrapolis.com L’Anna Andreu arriba novament amb la seva proposta delicada i intimista per presentar els seu nou disc: “La mida”.

Per al diumenge la proposta és familiar i oberta a tothom, “Bunji. La petita coala”, amb la Cia. Festuc teatre, a les 6 de la tarda. Teatre i titelles amb una coala que viu en un bosc d’eucaliptus i ens farà estimar i respectar el seu entorn.

I per al dilluns 6 de febrer, festa local, primer es farà l’ofici de Festa Major a l’església de Santa Maria de Capellades a un quart de 12 del migdia, i seguidament un concert organitzat pels Amics de l’Orgue Freixas Vivó, amb Francesc Pi, organista de l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges.

Darrera actualització: 02.02.2023 | 12:54