Sant Jordi de quilòmetre zero

Dimarts, 21 d'abril de 2020 a les 01:00

Aquest Sant Jordi serà diferent perquè no podrem sortir al carrer i viure junts una jornada festiva com els altres anys.

Tot i així, en esperit, tornarà a ser una celebració com cada any i intentarem gaudir de la festa amb una intensitat semblant.

D’una banda, des de l’Ajuntament de Capellades repetirem un any més les Roses Contra l’Oblit, portant roses a persones grans que ja de manera habitual no surten al carrer. Els les portaran les persones de la xarxa solidària que s’ha creat recentment per donar suport a les persones que no poden sortir al carrer durant aquesta pandèmia per raons de salut.

D’altra banda, el nostre comerç, sempre amatent a donar el millor servei, està treballant per fer arribar els seus productes a tothom. El dia 23 d’abril els 3 forns de Capellades prepararan el seu pa de Sant Jordi i altres productes de consum d’aquesta festa. La floristeria Jardiflor Torres també ofereix l’opció de fer les comandes online, a través del telèfon 93 801 04 07 i per whastsap,680 90 52 11 . Si preferiu la rosa de metall, podeu encarregar-la a Valyart Forja Artística, de Capellades, que agafa comandes telefòniques, al 606 95 18 23. Finalment, pel que fa als llibres, es podem comprar a la Papereria Castells , oberta cada dia de 8 a 13:30 o bé fent reserves per telèfon 93 801 34 16.
Des de les xarxes, cada dia d’aquesta setmana farem una proposta per començar a celebrar Sant Jordi, des de casa.

El regidor de Cultura, Àngel Soteras, recorda «que és evident que vivim una situació excepcional, però això no significa que haguem de renunciar a tot. Serà un Sant Jordi diferent, sí, però serà Sant Jordi i tots -comerços, xarxa de suport i el propi Ajuntament- farem el possible perquè sigui viscut com una festa a totes les cases».

 

Darrera actualització: 21.04.2020 | 15:18