Roses contra l’oblit... confinades

Dijous, 23 d'abril de 2020 a les 00:00

Avui és Sant Jordi i l’Ajuntament de Capellades, tot i el confinament, manté l'acció Roses contra l’oblit, consistent en portar una rosa i un obsequi -i d'aquesta manera, part de la festa- a persones grans amb dificultats de mobilitat.

En edicions anteriors eren joves voluntaris de l’institut i els regidors de l’ajuntament  els qui anaven a les cases a portar una rosa i un pastisset de Sant Jordi, però enguany el protagonisme serà per a les persones de la xarxa de suport, que aquests dies ja estan col·laborant amb aquestes persones, bàsicament fent-los i portant-los la compra.

Al llarg de la jornada aniran entregant roses, pans de Sant Jordi i un targetó felicitant la festa a les persones grans, que prèviament ja han estat avisades.

Els membres de la xarxa de suport rebran també una rosa com a agraïment, així com les treballadores i els residents de la Residència Fundació Consorts Guasch, on es viu la pandèmia amb especial intensitat. Els n’ha fet l’entrega l’alcalde, Salvador Vives, a primera hora del matí.

Darrera actualització: 23.04.2020 | 11:36

Imatges

Sant Jordi Sant Jordi Sant Jordi