Revista Casa de la Vila

Dijous, 14 de juliol de 2022 a les 01:00

Aquesta setmana es repartirà per totes les cases de Capellades una nova edició del butlletí municipal “Casa de la Vila”.

En aquest número 30 es recullen les informacions més destacades de les darreres setmanes com la celebració de les Festes del Carrer, Sant Joan, Sant Jordi, l’Inculcat, la Festa del Joc i l’Esport o el Festival d’Orgue.

Però a banda d’aquestes celebracions marcades pel calendari també es pot trobar altres notícies com la creació d’un nou espai al Cementiri Municipal per la dol perinatal, l’inici de l’expedient per tal que el Museu Molí Paperer i l’Abric Romaní siguin declarats Bé d’Interès Nacional o el nou espai permanent sobre l’aqüífer Carme-Capellades al Museu.

El reportatge d’aquest número està dedicat al nou espai jove, que s’anomenarà La Cova després de la consulta popular que s’ha fet entre el jovent. Una entrevista a la Comissió de les Festes del Carrer ens permetrà conèixer millor la seva tasca i el mateix ens passarà amb l’artista capelladina, Olga Aloy.

Aquesta revista també es podrà trobar a la recepció de l’Ajuntament, de la Biblioteca El Safareig, al CAP Capellades o als forns de la vila.

Darrera actualització: 14.07.2022 | 12:37